PANŞEK,

Cumhuriyetin ilk yıllarında sanayileşmenin simgelerinden olan şeker fabrikalarında gerçekleştirilen şeker üretiminin,

Yeni teknolojilerin adapte edildiği fabrikalarda uluslararası standartlarda, kaliteli, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde devamını sağlayarak,

Hem işletmelerimizi hem de topyekun Pancar Şekeri Sektörü’nü dünyada rekabet edebilir bir konuma getirmeyi hedeflemektedir.

Misyonumuz;

Şeker ham maddesi olarak ülkemiz iklimine en uygun tarım ürünü olan şeker pancarı üretiminde kalite ve verimin artırılması,

Pancar çiftçisinin kazancı ve refahının artırılması,

Sağlıklı beslenme trendindeki yükselişe bağlı olarak tüketicinin talep ettiği Gerçek Şeker ihtiyacının karşılanması,

Ve nihayet, sektördeki üretim artışıyla, gıda ve içecek sanayinin ihtiyacının karşılanmasıdır.